fbpx
BERS CLEANING

De-ale curateniei

Informatii si tips & tricks despre un loc mai curat.

Suprafete ce trebuiesc curatate in fiecare zi, indiferent de situatie :)

  • postat de bersadmin
  • 0 comment
  • Jul 12, 2017

Suprafete ce trebuiesc curatate in fiecare zi, indiferent de situatie :)

spring-cleaning-in-the-kitchen Indiferent daca la fiecare saptamana casa este intoarsa cu fundul in sus pentru curatenie, exista sase suprafete/obiecte pe care nu trebuie sa le lasati niciodata murdare, nici macar o zi ( cu exceptie zilele cand sunteti in vacanta sau bolnavi ). In fiecare zi, rezervati cateva momente pentru mici activitati de curatenie -  veti trai intr-o casa mai curata

1.Vesela ( si nu in ultimul rand chiuveta din bucatarie)

kitchen-cleaning-tips-300x300 Nu lasati vasele din bucatarie sa se adune! Spalati-le manual sau in masina de spalat vase ( chiar daca nu aveti suficiente sa o umpleti). Apoi, faceti un pas mai departe si cu ajutorul unei lavete stergeti chiuveta. Curatarea acestor zone principale va face bucataria sa se simta mai curata.

 2.Chiuveta din baie

chiuveta2

Nu cred ca doriti ca in fiecare dimineata sa va salute rezidurile de sapun sau pasta de dinti.

3.Blatul din bucatarie

blat-bucatarie Stergerea blatului din bucatarie de cateva ori pe zi va tine departe impresiile ca "Uff, bucataria mea este atat de murdara!"

4. Maturati/aspirati podeaua bucatariei

podea

De ce atat de multe sarcini in bucatarie ?! Pentru ca folosim bucataria atat de mult si pentru ca este unul dintre primele locuri unde gandaci vor invada. Nu trebuie sa spalati podeaua in fiecare zi, insa maturand/aspirand firmiturile ramase pe pardoseala zi de zi, va ajuta sa mentineti curata toata pardoseala din casa dumneavoastra.

5. Faceti patul

dormitor2   Nu este chiar o sarcina de curatenie, ci mai mult o sarcina preluata din copilarie. Astfel, in momentul cand o sa ajungeti acasa de la munca o sa simtit  casa dvs. mai curata.

6. Noptiera

noptiera Aceasta ar putea fi ciudata, dar nu credem asa. Este cel mai apropiat loc al fetei dvs. in fiecare zi. Permiterea formarii de praf poate insemna inhalarea acestuia in timp ce sunteti cel mai vulnerabil. Cu o simpla stergerea a noptierei veti impiedica praful si murdaria sa se adune. Bonus : Curatati litiera pisici   litiera-pisica Daca sunteti propietar de pisica, stii ca, curatarea acestui loc in fiecare zi inseamna o casa mult mai proaspat mirositoare. Ce ati adauga (sau scoate!) de pe aceasta lista ?   semnul-intrebarii

Produse recomandate

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cerere de oferta

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.