fbpx
BUILDING FACILITY SOLUTIONS

De-ale curateniei

Informatii si tips & tricks despre un loc mai curat.

Sfaturi pentru o curatenie inteligenta

  • postat de admin
  • 0 comment
  • Nov 14, 2019

Sfaturi pentru o curatenie inteligenta

Cu totii ne dorim sa avem  un camin curat si ordonat cu un efort minim. Timpul liber este din ce in ce mai putin ,si visam sa il petrecem alaturi de prieteni sau cu alte activitati recreative. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, am punctat mai jos cateva sfaturi pentru o curatenie inteligenta.

1. Putin in fiecare zi

Chiar daca esti o persoana ocupata, ar fi bine ca zilnic  sa iti aloci macar 15 minute pentru a avea  o casa ordonata. O curatenie intretinuta zilnic va scurta cu mult timpul necesar curateniei generale. Este ideal ca atunci cand am folosit un lucru sa il curatam imediat, murdaria fiind mult mai usor de indepartat. Nu ignora niciodata aceasta regula, cu cat o vei considera mai putin importanta cu atat lucrurile ramase pentru curatenia generala vor fi mai multe.

2. Produsele de curatenie - aliatul tau de nadejde

Produsele de curatenie pot minimiza timpul de lucru , astfel asigura-te ca produsele achizitionate sunt de buna calitate si acopera toate nevoile. Detergentii universali care au si proprietati dezinfectante sunt cea mai buna optiune.

Ultrafresh

Detergent  dezinfectant  neutru ce distruge 99.99 % din bacterii, inclusiv TBC, stafilococul Auriu, sigur de folosit pe orice suprafata rezistenta la apa cum ar fi: in bai, wc, pisoare, pardoseli, pereti, usi, gresie, faianta Curata, dezinfecteaza si odorizeaza intr-un singur pas. Miros de pin. Iar daca esti adeptul produselor eco, dezvoltarea acestui segment iti ofera o gama variata de optiuni.

Clover eco 460

Detergent pentru curatarea tuturor suprafetelor. Concentrat – economic in utilizare. Curata toate suprafetele dure rezistente la apa, sticla, crom, marmura, aluminiu etc. Poti folosi de asemenea si solutii de polish pentru gresie si parchet, luciul oferit creaza senzatia de curatenie pe o durata indelungata.

PDQ

Solutie pentru intretinere, non solventa pe baza de ceara polimerica cu efect dezinfectant. PDQ curata murdaria si petele de pe pardoseli. Produsul poate fi aplicat cu mopul sau prin metoda sprayerii cu masini monodisc. Potrivit pentru: plastic, linoleum, cauciuc, lemn tratat si netratat, marmura, suprafete vopsite si piatra. Investiti in ustensile profesionale de curatare, acestea au o durata mai lunga de viata si astfel veti economisi bani. Pentru curatarea parchetului puteti folosi un mop din bumbac, praful de pe mobila va fi inlaturat mai usor cu o laveta de microfibra. Pentru curatarea inoxului folositi intotdeauna laveta sau bureti din poliuretan ( nu folositi niciodata buretii din sarma pentru ca riscati sa zgariati).

3. Electrocasnicele - o investitie de termen lung

Ne dorim cu totii sa scapam de enervantul praf ce pluteste peste tot, astfel cele mai eficiente aspiratoare sunt cele cu filtru Hepa, acestea garanteaza o purificare a aerului, de 99,98% prin retinerea particolelor de praf.

Aspirator de praf  AS 6  Ghibli

AS 6 este un aspirator la indemana, puternic, versatil si tacut, care se potriveste perfect pentru a curata hoteluri, restaurante, laboratoare, magazine, case si spitale. Acesta este echipat cu un container de mari dimensiuni si filtre avand tub telescopic , cablu detasabil si filtre multiple pentru evacuare a aerului. Avertizor luminos de avertizare atunci cand filtrul si sacul este plin sau infundat. Spatiu de depozitare pentru accesorii. Priza pentru  perie electrica. Manevrabilitate optima datorita  rotilor din fata pivotante  la 360 ° si a diametrului mare al rotilor din spate. Echipat cu bara de protectie anti-soc.

4. Curata intotdeauna de sus in jos

Economiseste timp, curatand de sus in jos. Un bun exemplu in acest sens este mereu aglomerata camera de zi. Vom sterge de praf corpurile de iluminat, draperiile, mobila si corpurile suspendate, vom aspira, iar la final vom spala suprafetele.

Produse recomandate

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cerere de oferta

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.