fbpx
BUILDING FACILITY SOLUTIONS

Experti in curatenie

Echipamente si produse de curatenie

Despre Noi

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, Building Facility Solutions  importa, comercializeaza si distribuie marci renumite de echipamente si produse profesionale din domeniul curateniei.

Suntem distribuitorul oficial Christeyns (Clover Chemicals), Wetrok, Rotowash, Lechmann (Lewi & Qleen ) si Ghibli & Wirbel pe piata din Romania, dar va punem la dispozitie si alte branduri internationale precum:  Stolzenberg, Lucart, SPlast.

Oferim garantia unei calitati de 5 stele si o colaborare de lunga durata.

Echipa Building Facility Solutions ofera gratuit consultanta tehnica personalizata, cat si instruire pentru echipamentele si utilajele achizitionate de catre client.

 Toate produsele importate si comercializate de catre Building Facility Solutions se incadreaza in standardele internationale pentru managementul calitatii si al mediului.

Avand in portofoliu o gama variata de produse si echipamente, ne adresam urmatoarelor domenii de activitate: institutii publice si private, firme curatenie,  HoReCa (hoteluri, baruri, restaurante etc.), industrial, auto, spalatorii, casnic si multe altele.

Companii partenere

Clover Chemicals Ltd este un producator de produse chimice pentru curatare. Dupa multi ani de dezvoltare intensa a gamei de produse, Clover Chemicals are peste 150 de produse ce acopera  diferite segmente  ale industriei  de curatenie.

Wetrok aduce inovatie in procesul curateniei profesionale, prin calitatea elvetiana de top, in ceea ce priveste cercetarea si dezvoltarea de masini de curatare si produse chimice, asociat cu definirea si furnizarea sistemului si competentei metodologice.

De peste 30 de ani Rotowash  conduce cu mandrie piata in tehnologia curateniei, oferind sisteme miilor de clienti din domeniul sanatatii, organismelor guvernamentale, industriilor mari, firmelor de curatenie, cat si persoanelor fizice.

Lehmann este prezenta pe piata produselor de curatenie inca din anul 1895, traditia si experienta recomandandu-o zi de zi. Compania ofera fiabilitate, calitate si servicii excelente prin gamele : LEWI, QLEEN, PURAQLEEN, CARBONEPOLE, TITANPOLE, ROTAQLEEN. Fiind o companie de dimensiuni medii cu capital integral privat, ofera suport clientilor din intreaga lume, punand la dispozitie nu numai  instrumente si sisteme de calitate pentru curatarea interna si externa, cat si finantare si servicii individuale.

Stolzenberg este specialistul masinilor de maturat, fiind un furnizor si producator de cea mai inalta calitate. Timp de 4 generatii, si peste 125 de ani, s-a focusat pe orientarea catre client, expertiza tehnica si continua dezvoltarea produselor.

A fost infiintata in anul 1989 ca o companie de familie cu capital polonez, specializata in tehnica de turnare prin injectie a plasticului. Cu o experienta de peste 16 ani, Splast este cel mai mare producator european de echipamente, ce sunt folosite pentru curatarea birourilor, hotelurilor, spitalelor, scolilor, fabricilor etc.

Ghibli & Wirbel se lauda cu o istorie indelungata in care au stat alaturi pe piata de profil, bazandu-se pe valorile traditionale italiene prin pasiunea pentru munca, si renumita expresie "made in Italy". Tot ceea ce ofera Ghibli and Wirbel nu este doar o noutate sau o schimbare a imaginii, ci un angajament serios pentru a face fata provocarilor pietei de astazi.

Certificari

Acreditari

CERTIFICATE ISO9001-2008 SI ISO14001:2005123

CERTIFICATE ISO9001-2008 SI ISO14001:2005

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cerere de oferta

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.