fbpx
BUILDING FACILITY SOLUTIONS

De-ale curateniei

Informatii si tips & tricks despre un loc mai curat.

Curatenia la birou

  • postat de admin
  • 0 comment
  • Nov 18, 2019

Curatenia la birou

Ne petrecem din ce in ce mai mult timp la birou, iar curatenia la birou ne va face sa ne simtim mult mai confortabil si sa fim mai eficienti. In plus acest lucru ne ajuta sa ne cream o buna imagine a companiei in fata clientilor ce vor vizita sediul firmei. Cea mai buna varianta este aceea de a contracta o companie specializata in curatenia de birouri si spatii comerciale. Avantajele acestei colaborari sunt multiple, printre cele mai importante fiind:

Stabilirea unui plan personalizat de curatenie

Firmele de curatenie ofera servicii diverse si complete , lasand fiecarui client libertatea de a-si crea un plan personalizat ce se potriveste spatiului respectiv.

Costuri mai mici

Externalizarea acestui department aduce beneficii majore angajatorului, acesta nefiind nevoit sa angajeze personal stabil in firma. In plus nu va fi nevoit sa achizitioneze echipamente sau produse. Banii economisiti pot fi investiti in altceva sau pot aduce  avantaje angajatilor.

Profesionalism

Angajatii companiile de curatenie sunt instruiti astfel incat profesionalismul si atentia la detalii vor face ca spatiul sa arate impecabil.

Produse recomandate

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cerere de oferta

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.