fbpx
BERS CLEANING

De-ale curateniei

Informatii si tips & tricks despre un loc mai curat.

5 lucruri uzuale mai murdare decat capacul de toaleta

  • postat de bersadmin
  • 0 comment
  • Mar 23, 2020

5 lucruri uzuale mai murdare decat capacul de toaleta

Exista un motiv bine intemeiat pentru care toaletele publice sunt dotate cu hartie speciala ce protejeaza capacul de toaleta. Este unul din locurile unde germenii si bacteriile isi fac de cap, insa conform unor studii facute,  anumite obiecte sau suprafete sunt mult mai infestate. Iata 5 lucruri uzuale mai murdare decat capacul de toaleta, cu care interactionam zilnic Mobil

Telefonul mobil - gandeste-te de doua ori atunci cand il apropii de fata. Pentru a omora germenii existenti este recomandat  la cateva zile sa stergem telefonul cu un servetel cu alcool dezinfectant.

Biroul - nu exageram cu absolut nimic atunci cand spunem ca acesta este chiar de 100 de ori mai murdar decat capacul de toaleta. Asta se intampla deoarece majoritatea uita sa il curate, sau o fac abia atunci cand acesta devine lipicios si plin de amprente. Recomandam curatarea acestuia cu solutii dezinfectante macar o data pe saptamana.

Buton Lift

Butonul liftului – nu ii acordam atentie, insa acesta este de 40 de ori mai expus contaminarii cu diversi germeni decat capacul de toaleta. Fiind folosit de toata lumea, este bine sa va dezinfectati mainile cu un gel antibacterian.

Bani

Banii - banii si monedele fac lucrurile sa functioneze, insa pe langa asta imprastie germeni. Conform unui studiu facut de Universitatea din New York, fiecare dolar poarta 3000 de bacterii diferite. Nu exista nicio solutie speciala care poate rezolva acest aspect, o varianta alternativa fiind folosirea cardului.

Tastatura

Tastatura – se spune ca atunci cand suntem in fata calculatorului, tastatura este cea care ne pune lumea la picioare. Dar pe langa asta ne aduce si bacterii precum E.coli si alti stafilococi. Pentru a o curata este indicat sa folosim solutii dezinfectante. Dezinfectarea se face numai dupa ce ne-am asigurat ca am curatat resturile blocate intre taste.

Produse recomandate

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cerere de oferta

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.