fbpx
BERS CLEANING

De-ale curateniei

Informatii si tips & tricks despre un loc mai curat.

Praful din casa o problema?

  • postat de berscontent
  • 0 comment
  • Nov 15, 2019
 Praful din casa o problema? Uita de el cu Monovac Wetrok – aspiratorul pentru praf. 40710_monovac_6_comfort_rechts

Din ce este compus praful din case şi apartamente ?

La fel de nesuferit, precum praful exterior, de pe drumuri şi şosele, praful care se acumulează în locuinţele umane are o compoziţie diferită de a prafului care este ridicat şi transportat periodic de automobile şi vehicule. Dacă praful din sate şi oraşe este într-o proporţie mare compus din pământ uscat şi măcinat sau resturi provenite de la diverse materiale de construcţii, praful din casele noastre este un adevărat „cocktail” insuportabil.

Vinovat de apariţia multor afecţiuni, alergiile sau astmul fiind cele mai frecvente, praful din casă este de fapt un amestec de substanţe şi de resturi organice şi anorganice, deopotrivă, care i-a uluit pe cercetătorii care l-au studiat cu atenţie.

Compoziţia prafului din case şi apartamente variază şi în funcţie de continentul, ţara şi formele de relief înconjurătoare.

În general, praful din locuinţe este alcătuit în proporţii variabile din fragmente din fibre textile şi naturale, fragmente sau seminţe întregi de la diverse specii de plante, resturi descuamate de piele umană şi animală (în special în casele celor care deţin animale de companie), resturi descompuse de insecte, mătreaţă de la oameni, animale şi păsări de companie, păr uman şi animal, fulgi din perne sau de la păsările de companie, polen, diverse bacterii, spori de ciuperci, fragmente foarte mici de excremente uscate aduse de vânt în locuinţă, resturi de vopseluri uscate, var, nisip, praf de sol uscat adus pe încălţăminte sau de tot de către vânt, şi nu în cele din urmă celebrii acarieni de praf (Dermatophagoides pteronyssinus), animale microscopice înrudite cu păianjenii şi căpuşele, alături de resturile lor fecale.

Aspirator pentru praf Monovac Comfort 6.

Uitati de aceste griji ! Scapati de praful din casa si faceti ca acesta sa nu se mai depuna in strat gros pe dulapuri si covoare cu ajutorul aspiratorului pentru praf Monovac Comfort 6.

Combinand performanta maxima a aspiratiei cu  un nivel foarte redus de zgomot și de filtrare  a prafului, clasa M, Monovac Comfort stabileste noi standarde in domeniul curateniei profesionale

Dimensiunea mare a prefiltrului- 3’200 cm2  (Clasa M) reține praful și permite evacuarea aerului curat. Aceasta protejează motorul împotriva prafului, ceea ce garantează o durată de viață mai lungă. Aerul evacuat este canalizat în sus în cameră și nu se amestecă cu praful de pe podea.

Filtru Hepa optional : În cazul în care aspiratorul este echipat cu filtru HEPA 13, praful și bacteriile pot fi chiar și mai fin filtrate, iar obiectele străine îndepărtate. Astfel, Monovac poate fi ușor folosit în zonele cu igiena sensibilă.

Accesorii incluse:

duză de bază Combinație

duză cu role 30 telescop

tub de aspirare M / D

furtun M / D complet

pre-filtru Monovac / Durovac

filtru de aer deșeuri Monovac

geanta micro-fleece Monovac / Durovac

crăpătură duza de M / D

tapiterii duză M / D

conexiune pentru duza de aspirație electrică

indicator al nivelului de umplere cu LED-uri

nivelul 2. Putere: Modul ECO

Sugestie :

Dă cu aspiratorul de două ori pe săptămână Dacă ai un buget destul de flexibil, investeşte într-un aspirator cu filtru HEPA, care purifică aerul din încăpere şi absoarbe maximum de praf din ţesături şi de după piesele de mobilier. O să simţi aerul din casă mai curat şi proaspăt, iar zonele de trafic intens, cum ar fi centrul sufrageriei sau holul nu vor mai fi îmbâcsite.

Noi avem solutia pentru tine !

ASPIRATORUL PENTRU PRAF MONOVAC WETROK

Produse recomandate

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cerere de oferta

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.