fbpx
BERS CLEANING

De-ale curateniei

Informatii si tips & tricks despre un loc mai curat.

Bers New Solutions a participat la ROFMEX 2017

  • postat de berscontent
  • 0 comment
  • Nov 16, 2017

Bers New Solutions a participat la ROFMEX  in perioada 9-11 noiembrie 2017

Pe parcursul acestor 3 zile la Centrul Expozitional Romexpo a avut loc  primul eveniment  de promovare, educatie si know-how dedicat industriei de facility management (FM) din Romania care a reunit reprezentantii domeniilor de facility management si servicii suport - companii, specialisti şi autoritati.

Bers New Solutions a beneficiat de o expozitie specializata, o conferinta internationala, cursuri certificate ROFMA, precum si intruniri, aplicatii practice si vizite grupate in Experience Area.

De asemenea ,in cadrul acestui eveniment au avut loc o serie de actiuni de promovare a produselor profesionale de curatenie, printre care  noi,Bers New Solutions, am lansat pe piata romaneasca noul brand elvetian de produse, Wetrok, gamă completă de mașini de curățat, echipamente și produse chimice.   wetrok

Pentru prima data pe piata romaneasca, produsele Wetrok si-au facut aparitia.

Chiar din prima zi acestea au fost promovate cu success!

23511508_322491658159831_1648042073022129585_o

produse-wetrok

  Specialistii din Facility Managenent si servicii suport au fost prezenti intr-un numar mare la seria de evenimente care a avut loc timp de 3 zile, evenimente a caror promovare in mediul online a fost si este implicata in mod direct impreuna cu echipa ROFMA – Romanian Facility Management Association. comunicat-conferinta-1024x616

Datorita acestui eveniment, am beneficiat de Conferinta Internationala cu seminarul lui Ian Ellison : < Administrarea unor cladiri sau dezvoltarea unor comunitati? > , curs gratuit de inițiere în facility management, curs autorizat de specializare în facility management, precum si alte conferinte si cursuri.

conff

Multimim Rofmex pentru invitatie si pentru oportunitatile oferite !

This is the visit these guys best place to offer meaningful suggestions and solutions.

Produse recomandate

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cerere de oferta

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.