fbpx
BERS CLEANING

De-ale curateniei

Informatii si tips & tricks despre un loc mai curat.

Avantajele comenzilor online

  • postat de berscontent
  • 0 comment
  • Jan 22, 2019

Avantajele comenzilor online

Internetul a devenit o parte importantă din viața noastră. Odată cu evoluția tehnologiei, acesta a început să fie utilizat în tot mai multe instanțe ale vieții cotidiene. Una dintre acestea este realizarea cumpărăturilor online, activitate care a început să fie din ce în ce mai populara.

Un magazin online permite cumpararea unui produs cu doar cateva clickuri, iar daca, clientul crede ca acel produs nu este potrivit pentru el, poate compara mai multe produse, inclusiv preturile de la mai multe magazine, incat sa faca alegerea potrivita. Odata plasata comanda, el va primii produsul intact, in fata casei sale, fara sa depuna niciun efort.

Iata cateva avantaje:

Economie de timp. Dacă deja aveți o listă de shopping, cu doar câteva clickuri ați terminat cumpărăturile.

 

Nu trebuie să vă deplasați. Totul se face din confortul casei voastre. Dacă nu sunteți nevoiți să vă deplasați, nu trebuie nici să alimentați mașina cu carburant. Asta înseamnă și costuri mai mici de întreținere.

Aveți posibilitatea de a compara prețurile. Nu trebuie să cumpărați din primul magazin online care are produsul. Puteti compara pretul produsului cu cel al altor produse.

Deschis Non Stop. 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an. Magazinele online nu sunt închise niciodată. La orice oră puteți să le vizitați, să vă alegeți produsele preferate, să le adăugați în coș și să le comandați, fără grabă, în propriul vostru ritm.

   

Nu mai stați la cozi. Gata cu cozile interminabile, cu statul după factură, sau după garanție. Cumpărând online veți găsi toate acestea la îndemână în colet, sau în contul vostru de client.

Găsiți tot timpul reduceri și cupoane de reducere. Veți găsi în permanență reduceri în aproape toate magazinele online. Dar, înainte de finalizarea comenzii, căutați și cupoane de reducerepentru acel magazin, sau pentru acel brand. Există și la noi câteva situri care se ocupă doar de acest lucru: prezentarea reducerilor și a cupoanelor de reduceri de la majoritatea magazinelor online.

 

In magazinul online pot intra si comanda persoane din toata tara sau chiar din afara tarii, daca permiti acest lucru, pe cand, in cazul unui magazin clasic, el va fi accesat cu preponderenta de oamenii care locuiesc in vecinatatea sa.

   

 Un mare volum de informatii despre produse

Produsele expuse intr-un magazin vor avea pe eticheta de prezentare putine specificatii, iar afara de cazul in care potentialul client va lua cartea produsului la puricat, sa vada toate caracteristicile si limitarile respectivului produs, el nu va fi pe deplin informat. Un magazin online poate oferi consumatorului pe pagina produsului toate documentele de care are nevoie. El poate, de asemenea, sa citeasca si parerile celor care au deja produsul, au vazut cum functioneaza si daca il recomanda sau nu.

 

Asadar, avem o multime de beneficii in urma comenzilor online. Piata virtuala este clar viitorul si este de la un an la altul intr-o crestere accelerata.

Produse recomandate

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cerere de oferta

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.