fbpx
BERS CLEANING

De-ale curateniei

Informatii si tips & tricks despre un loc mai curat.

Sfaturi pentru alegerea unei firme de curatenie

  • postat de berscontent
  • 0 comment
  • Mar 11, 2020
 Aveti nevoie de o firma de curatenie care sa se ocupe de curatarea birourilor companiei dumneavoastra sau casei dumneavoastra?

Cum puteti alege o firma de curatenie profesionala?

Exista multe firme de curatenie. Insa, cu siguranta aveti nevoie de adevarati profesionisti care sa va inteleaga necesitatile, si care sa poata sa va garanteze o curatenie cu adevarat profesionala.

Curatenia nu este doar o chestiune de estetica; un mediu curat este unul igienic, sanatos, placut pentru persoanele care-l ocupa, muncesc in el sau il viziteaza pentru intalniri sau cumparaturi. Curatenia inseamna sa te preocupi de bunastarea celorlalti.

Datorita importantei lor, serviciile de curatenie trebuie oferite de firme cu adevarat profesioniste. Dar, din punctul de vedere al unui client care, pentru prima data, vrea sa apeleze la o firma de curatenie, alegerea potrivita nu este usoara.

 Alegerea unei firme potrivite pentru a-ţi face curățenie unde ai nevoie, poate fi dificilă. De aceea te ajutăm cu sfaturi practice de care să ții cont atunci când îți alegi firma de curățenie.

 La ce trebuie sa fii atent cand contractezi un astfel de serviciu?

     

Lucruri de care trebuie sa tineti cont inainte de a alege o firma de curatenie profesionala:

1. Aflati daca compania aplica procedurile cele mai inovatoare. Cunoasterea noutatilor si a fi la curent cu procedurile folosite nu este un capriciu. A inova inseamna a imbunatati serviciul si chiar a reducere costul acestuia, prin aplicarea produselor de ultima generatie, folosirea celor mai avansate masini sau celor mai eficiente proceduri.

2.  Verificati daca firma dispune de mecanismele potrivite pentru desfasurarea in mod corespunzator a activitatii. Sa aiba in dotare echipamente tehnice si instrumente variate pentru a acoperi diferite tipuri de servicii, este un lucru fundamental pentru o firma de curatenie care isi doreste sa ofere un serviciu de cea mai buna calitate.

3. Asigurati-va ca personalul are calificarea corespunzatoare. Pentru a face o treaba buna fara a pune in joc linistea clientului sau calitatea serviciului, acesta necesita instruire.Pregatirea unei echipe de profesionisti reprezinta o prioritate in cadrul unei firme.

4. Vedeti cat de repede raspunde solicitarii dvs.

5. Intrebati daca au mecanisme interne de supraveghere.

6. Vedeti daca firma a trecut printr-un proces extern de supraveghere.

De multe ori, daca va uitati, cand mergeti strada, vedeti muncitori de la diverse firme de curatenie profesionala, care curata urmele de graffiti sau ferestrele. Asadar, o optiune este sa le observati munca si sa retineti numele firmei de curatenie, care este intotdeauna imprimata pe uniformele de lucru, apoi adunati informatii despre datele de contact (telefon, adresa firmei etc.) si alte aspecte de interes cum ar fi recenziile clientilor despre serviciile contractate etc.

O alta modalitate de a nu gresi atunci cand alegeti firma de curatenie profesionala, poate fi si cautarea de referinte la propria firma.

De asemenea, puteti cere informatii la cei din cladirile din apropiere. Nu uitati sa intrebati despre gradul de satisfactie in ceea ce priveste seriozitatea si rezultatele pe care le ofera.

Firmele care oferă un pachet de servicii complete și cu program flexibil, sunt cele mai recomandabile pentru a fi angajate să îți facă curățenie.

Firmele care se mulează cu servicii de curățenie în funcție de necesitățile tale și în funcție de programul tău, sunt cele mai potrivite.

Puteti solicita ca firmele să vină fie înainte de începutul programului de lucru sau la finalul orelor de program.

Dacă este vorba de curățenie în spații neamenajate, sau în parcări și parcuri, atunci poți să soliciți să vină în timpul programului pentru a superviza în liniște activitatea de curățenie.

Optand pentru serviciile unei firme de curatenie beneficiati de o curatenia impecabila a locuintei dvs. sau a biroului, de o promptitudine desavarsita, dar si de un raport calitate/pret excelent. Totodata, timpul pe care il scutiti in tot acest proces puteti sa-l folositi in alte scopuri recreative sau de afaceri, astfel ca economia finala va fi una mult mai mare decat cea imaginata de dvs.

Alegand o firma de curatenie, veti avea mai mult timp si rezultate garantate !

     

Produse recomandate

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cerere de oferta

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.