fbpx
BUILDING FACILITY SOLUTIONS

Aici pentru ajutor

Tot timpul aici pentru a iti raspunde la intrebari.

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii – Building Facility Solutions | Echipamente curatenie |

Dispozitii generale

Site-ul www.berscleaning.ro este detinut si administrat de societatea Building Facility Solutions, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO35763285, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3365/2016, cu capital social in valoare de 1000 lei si cu sediul in Strada Burniței nr. 24, Sector 3, Bucuresti, Romania. Tel.: 0732 748 101; E-mail: office@bers.ro

Navigarea pe site-ul www.berscleaning.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Building Facility Solutions isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Building Facility Solutions si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul  Comenzii.

Informatiile furnizate catre  Building Facility Solutions sunt folosite in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), cat si ulterioarele informari necesare, conform legilor in vigoare.

Building Facility Solutions isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii sau de a refuza clientii ce au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Building Facility Solutions nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate.

Valoarea maxima a obligatiilor www.berscleaning.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Building Facility Solutions  de la respectivul client.

Plata produselor comandate de pe www.berscleaning.ro se realizeaza in RON (la cursul oficial al Bancii Transilvania din momentul efectuarii comenzii).

Produsele comercializate prin intermediul www.berscleaning.ro sunt noi, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscal si garantie (dupa caz).

Definitii

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul www.berscleaning.ro.

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – Building Facility Solutions, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO35763285, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3365/2016, cu capital social in valoare de 1000 lei si cu sediul in Strada Burniței nr. 24,  Sector 3, Bucuresti, Romania. Tel.:  0732 748 101 ; E-mail:  office@bers.ro

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului www.berscleaning.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, marci inregistrate, reprezinta integral proprietatea Building Facility Solutions si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Building Facility Solutions a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Exonerarea de raspundere

Building Facility Solutions nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Building Facility Solutions sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Building Facility Solutions fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Building Facility Solutions isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Politica de returnare pentru persoanele fizice

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa: Str. Vulturilor nr. 31, Corp A (in incinta Vulturilor Logistic Park), Cod postal: 030851, Sector 3, Bucuresti, Romania fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate de Building Facility Solutions SRL ne puteti contacta telefonic la numarul 0732 748 101.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cerere de oferta

Cererea ta

Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.