fbpx
BUILDING FACILITY SOLUTIONS

Master in curatenie

Scopul nostru este sa educam personalul de curatenie prin competente profesionale si metodice, la standarde internationale

Inscrie-te »
BUILDING FACILITY SOLUTIONS — experts in cleaning
BUILDING FACILITY SOLUTIONS — experts in cleaning
AcademieAcademie

Building Facility Solutions unic importator al produselor si echipamentelor Wetrok in Romania, Academia Wetrok din Elvetia si Noc Team pun bazele primei scoli de curatenie ( Scoala De Curatenie Green ) din Romania dedicate curateniei profesionale.

Ne propunem sa educam personalul de curatenie prin competente profesionale si metodice la standarde internationale, sa promovam si sa imbunatatim nivelul de profesionalism in sectorul serviciilor de curatenie.

Ne dorim ca absolventii nostri, ca viitori angajati in domeniul curateniei, sa aiba o baza solida de cunostinte si competente profesionale de specialitate, cat si competente manageriale.

Niciodata nu incep ca sa ma opresc,
niciodata nu ma opresc ca sa incep.

Marcus Tullius Cicero
BUILDING FACILITY SOLUTIONS

Profesionisti in domeniu

In orice domeniu, daca inveti de la cei mai buni vei excela. Te asteptam sa cunosti profesorii Academiei.

BUILDING FACILITY SOLUTIONS — experts in cleaning
SCOALA DE CURATENIE — BUILDING FACILITY SOLUTIONSACADEMIE

Specialistii in curatare bine instruiti si motivati sunt putini si departe de cei din industrie si, prin urmare, mult mai cautati. Invatarea continua este esentiala pentru dvs. ca persoana care desfasoara activitati independente sau ca membru al personalului de curatenie pentru a va asigura ca mentineti si continuati sa va dezvoltati cunoastintele in piata.

Scoala De Curatenie Green ofera doua platforme pentru dezvoltarea cunostintelor teoretice si implementarea know-how-ului castigate in medii de lucru practice. Este decizia dvs., indiferent daca doriti sau nu sa vizitati Scoala De Curatenie Green pentru a va inscrie la cursurile noastre.
Alternativ, Scoala De Curateni Green ar putea veni sa va invete un curs personalizat pentru nevoile dvs. de afaceri chiar in sediul dumneavoastra. Ambele optiuni sunt disponibile pentru dvs. Important este ca valoarea adaugata si beneficiile formarii profesionale sunt clare pentru dumneavoastra.

Orice ati decide – permiteti-mi sa profit de aceasta ocazie sa va urez bun venit in numele echipei Scoala De Curatenie Green!
Oana, Napoleon si Radu
Profesorii tai de la Scoala De Curatenie Green!

Dragi specialisti in curatenie,
Stati o clipa!

Sunt sigur ca, in calitate de novici in curatenie dornici si curiosi sau de profesionist avansati, sunteti dornici sa va prezentati la cele mai inovativ curs de formare. Cu toate acestea, este important sa va definiti mai intai obiectivele. Fie ca sunteti un supraveghetor, un membru al echipei de curatenie sau un antreprenor, puneti-va urmatoarele intrebari si luati-va un moment pentru a lua in considerare orice altceva care ar putea fi important pentru dumneavoastra.

Care dintre cursurile oferite are cele mai multe beneficii pentru mine? Continutul cursului si cumulul de cunostinte teoretice si practice raspund nevoilor mele personale si profesionale? Ar trebui sa ma inscriu intr-un curs profesionist, de specialitate sau de conducere? Exista lacune in cunostintele mele de baza si ar fi, prin urmare, cel mai bine sa incep cu elementele de baza?

Oana, Napoleon si Radu Profesorii tai de la Scoala De Curatenie Green!

Petru mai multe informatii va rugam sa accesati pagina noastra: www.scoaladecuratenie.ro

BUILDING FACILITY SOLUTIONS

Calitatea produselor de curatenie

Calitatea produselor a fost testata de catre cele mai importante firme de curatenie, cu care colaboram si care aleg sa achizitioneze solutiile noastre.

BUILDING FACILITY SOLUTIONS — experts in cleaning
BUILDING FACILITY SOLUTIONS

Inscriere

Completeaza datele de mai jos si inscrie-te in experienta ce te transforma intr-un profesionist.

    Cererea ta

    Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

    Cerere de oferta

    Cererea ta

    Scrie-ne dorintele si nevoile tale, iar noi le vom indeplini intocmai cu produse si servicii de cea mai buna calitate.